Chicken and vegetable salad

Low calorie starter

Chicken and vegetable salad

Recipe for 4 servings (152 Kcal / serving )

30 min preparation time

 

 

Ingredients

  • 200 g of boneless chicken or chicken filet

  • 150 g of beetroot

  • 100 g of onions

  • 2 hardboiled eggs

Make the vinegar sauce (15 Kcal / serving):

    • 1/2 glass of vinegar
    • 1/2 glass of water
    • 1/2 teaspoon of strong mustard
    • 1 shallot or 1/2 chopped onion
    • 2 crushed garlic cloves
    • Salt, pepper
Mix all the ingredients

 

 -----

Cut the chicken into fin slices

Cut the eggs into quarters

Cut the cooked and peeled beetroot into small cubes

Peel and cut the onions into slices

In a salad bowl, place the cooked green beens and the beetroots

Put the chicken pieces on top

Decorate with the egg quarters

Undo the onion rings

Coat with vinegar sauce

Serve immediately


Find all our low-calorie recipes


Renseignements Téléphone
Vous avez besoin d'information (entreprise, association, coordonnées) concernant le sujet ?
Téléphone
Appelez le :
118 007 et dites "Pratique"
Renseignement téléphonique ouvert de 6H à 22H 7j/7
Service 2.50€ + 2.50€/min + prix appel


imprimer
Voir également
Vos commentaires


Les questions / commentaires laissés par les internautes

Ecrire un commentaire

Nom - Prénom*
Commune*
Mail*
(non publié)
Commentaire*
 


Ma famille

Service d'information
Appelez le

et dites "pratique"
Ouvert de 6H à 22H 7j/7



Mentions légales
Contact
Qui sommes-nous ?
Conditions générales d'utilisation

Factory777©